Profil

Alle bilmærker - Alle reparationer

Bilværksted
Et solidt bilværksted for alle bilmærker
I vores veludstyrede bilværksted, udfører vi bilreparationer og bilservice på alle mærker. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet. Vi har tilegnet os en bred erfaring efter mange års erfaring i branchen – vi kan dermed garantere den bedst muligt håndtering af din bil.
 

Verdens førende udstyr
Vi anvender verdens førende testudstyr for at kunne stille den rigtige diagnose på din bil. Hvad enten det handler om batterianalyse, analyse af dieselsystemer eller andre tests, bruger vi moderne teknik.
 

Bilservice eller bilreparation – vi står til tjeneste!
Vi servicerer det meste uanset om det er en benzin eller diesel bil. Har din bil brug for et almindeligt service? Har du fået en ridse i lakken eller stenslag i forruden? Så kan du trygt levere din bil ind til os og vi ordner den. Vi udfører også reparation og service på klimaanlæg samt dæk- og hjulskifte.
 

Vent ikke for længe med at bestille tid til service
Ring til os direkte på Tlf.: 64 82 36 00 eller klik på servicebestilling, så finder vi en tid til dig!
 

Bilservice og bilreparation
Moderne biler kræver moderne serviceværksteder. Vi har et omfattende udvalg af ydelser indenfor bilservice og bilreparationer.
 

Vedligehold og kontrol af bilen
Hos os får du altid kvalitetsservice og reservedele til overkommelige priser, uanset om bilen kører på benzin, diesel eller elektricitet. Som den smarte bilejer du er, ved du selvfølgelig at regelmæssigt service forlænger bilens levetid og giver dig færre problemer. En god tommelfingerregel er at få kontrolleret bilen før vinteren og sommeren, eller inden du kører af sted på ferie. Vi kan også udføre tilpasset bilservice i henhold til servicehæftet eller elektronisk interval.
 

Mekaniske bilreparationer
Selv om dagens biler er højteknologiske, er der mange mekaniske komponenter, der udsættes for slid gennem årenes løb. Vi har overkommelige pakketilbud for reparation eller udskiftning af f.eks. 

udstødning, støddæmpere, styretøj og hjullejere. Vi reparerer eller udskifter også mekaniske motorkomponenter som kølesystemer, indsugningsdele og kam- og drivrem ved behov.
 

Service på benzin- og dieselbiler
Vi udfører reparation af benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, tændingssystemer, indsugningssystemer og udstødningssystemer, samt kontrol af emissioner og udledninger.
 

Vi udfører bl.a. følgende reparationer:
 

Telefon & Mail

64 823 600

autodan@autodan.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder