Bremseservice og bremsereparation

Bilens bremsefunktion skal altid være fejlfri. 

Hvis bremserne i din bil skal sikres en lang levetid, anbefaler vi at din bil får udført et bremseservice som minimum hvert
2. år. Ved et bremseservice bliver bremserne adskilt, renset og smurt. 

Når du får udført et basiseftersyn hos os, så foretager vi en visuel inspektion af bremserne og hvis vi vurderer, at der er behov for service af bremserne, kontakter vi dig. 

Det danske vejr forringer dine bremsers levetid. 

Klimaet i Danmark og især salt på vejene om vinteren er hårdt for bremserne. Biler udstyret med bremseskiver bagtil er særligt udsatte, fordi man sjældent bremser hårdt nok til at holde bremseskiverne rene og funktionsdygtige.

Det optimale ville være - ikke at køre i dårligt vejr, men eftersom det nærmest er umuligt, så er det næstbedste at få foretaget service af bremserne jævnligt og få skiftet eventuelt slidte dele.

Vi holder dine bremser i orden.

Bremsekaliberen sidder i forbindelse med bremserne. Din bremsekaliber kan begynde at hænge i stemplet og dens glidere, og det er et alvorligt problem, da den så vil forårsage ødelæggelser på bremseklodserne og bremseskiverne, hvis den ikke bliver rengjort efter behov.

Vi sørger for udskiftning af bremser og monterer nye dele i stedet for de gamle og slidte, så du igen kan bremse forsvarligt.

Hvornår er der behov for udskiftning af bremser.

Symptomer på, at det er ved at være tid til udskiftning af bremser er bl.a., at du kan høre en unormal støj ved nedbremsning eller at det ryster i bilen når du bremser.

Hvis du oplever nogle af ovenstående fænomener, bør du kontakte værkstedet på Tlf.: 64 82 36 00.

Hos os får du bremseservice og bremsereparationer du kan stole på. 

Bremsevæske

Bremsevæske er den vigtig del af bremsernes funktion og bør kontrolleres jævnligt. Ved vores basiseftersyn kontrollerer vi selvfølgelig, at bilen har den rette mængde bremsevæske på systemet. Bremsevæskens kogepunkt bliver altid udmålt når vi udfører et bremseservice på din bil.