Diagnose

Diagnose på bilens elektronik

Vi tilbyder fejlfinding på både nye og ældre biler. Vores udstyr bliver løbende opdateret, hvilket gør det muligt at fejlsøge på din bil. Vi benytter testudstyr fra bl.a. Texa, DEC, Hanatec, G-Scan, Opcom og VDCS, og kan på den måde tilbyde fejlsøgning der matcher din bil.

Diagnose på benzin- og dieselmotorer

Arbejder motoren optimalt med rette funktion og maksimal ydelse? En velfungerende motor er meget vigtig for jævn og god brændstoføkonomi. Vores teknikere kan hjælpe dig med diagnosticering af tændingssystemer, benzin og dieselindsprøjtningssystemer, indsugningssystemer og udstødning, samt kontrol af emissioner og udledninger

Hvorfor udlæsning af fejlkoder

Udlæsning af fejlkoder sikrer, at alle sensorer virker fejlfrit – gør de ikke det, vil din bil måske bruge unødige mængder brændstof eller dit dieselpartikelfilter vil ikke fungere korrekt. Disse fejl kan på sigt også påvirke motoren og ødelægge din bil.

Hvornår er der behov for en udlæsning

Udlæsning af fejlkoder er bl.a. aktuelt hvis en advarselslampe lyser i bilens display, men selv hvis ingen lamper lyser, så kan din bil have fejl, som kun kan afsløres ved en udlæsning af fejlkoder.

En udlæsning af fejlkoder foretages ofte i forbindelse med et serviceeftersyn. Har du valgt ikke at køre din bil regelmæssigt til service, bør du overveje at få foretaget en udlæsning mindst hvert andet år – og så selvfølgelig, hvis du oplever problemer med bilen.